Haber

3. Atakum Sahilde Kadın Emek Şenliği

Samsun Dünyanın dört bir yanından kadın girişimci ve üreticilerin el sanatları, 18-20 Ağustos 2023 tarihleri ​​arasında düzenlenecek ‘3. Atakum Kadın Emeği Şenliği ‘sahilde’ etkinliği ile vatandaşlarla buluşacak. Festival katılımcıları, eğlenceli yarışmalar sporAktivitelerden canlı müziğe kadar pek çok etkinlik sizi bekliyor.

Atakum Belediyesi, Karadeniz Yeni Ufuklar Derneği, Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Özgecan Kadın Danışma Merkezi iş birliğinde, 3. Atakum Kadın Emek Şenliği etkinliği sahilde yapılıyor. Festival; 18-19-20 Ağustos tarihlerinde Denizevleri Amfi Tiyatrosunda 13.00-00.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Festival programında geleneksel ödüllü yarışmalar, spor aktiviteleri ve canlı müziğin yanı sıra kadın emeği ürünleri de yer alacak.

Programın ilk günü Bando 1919’un temsili saat 15.00’te vatandaşlarla buluşacak. 19.30’daki şenlik ateşinin yakılmasının ardından saat 20.00’de Grup Sekans’ın konseri katılımcıları bekliyor. 19 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek programda; Saat 17.00’de çuval geçirme, ip çekme, kaşıkla yumurta taşıma gibi eğlenceli etkinliklerin yer aldığı ödüllü Geleneksel Oyunlar Yarışması, 19.30’da şenlik ateşi, 20.00’de Roma Gecesi etkinliği bekliyor. Programın son gününde ise saat 18.00’de başlayacak ödüllü plaj oyunları, şenlik ateşinin yakılması ve saat 20.00’den itibaren Grup Sekans’ın konseri katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Atakum Kadın Emek Şenliği’nde el emeği ürünlerini sergilemek isteyen hanımlar https://forms.gle/aDWN1Si6dzy87npLA adresinden başvuru formunu doldurarak stant açabilirler.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu