Yaşam

Aldatmak 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

Aldatmak, Tims&B Productions imzalı, birinci kısmı 22 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, direktörlüğünü Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, Yıldız Tunç’un senaryosunu kaleme aldığı, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Aldatmak 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Aldatmak yeni bölümde neler olacak?

ALDATMAK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Aldatmak her Perşembe saat 20:00 ‘da ATV’de ekranlara geliyor.

ALDATMAK 9. KISIM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aldatmak 8. kısmının akabinde 9. kısım fragmanının çıkması bekleniyor. Şimdi yeni kısım fragmanı yayınlanmadı.

ALDATMAK 8. KISIM FRAGMANI İZLE!

ALDATMAK SON KISIMDA NELER OLDU?

Güzide hayatına yine başlıyor

Güzide, bir günde yerle bir olan hayatına yine başlamak için birinci adımı atıyor!

Sevdiklerinin ondan gizledikleri ile yüzleşen Güzide, Tarık’ın ağır cümlelerinin doğruluk payını sorgular. Oylum’un dava sürecinin sona ermesinin akabinde Güzide beklenen hamleyi yapar ve Tarık’tan boşanmak için avukat tutar. Tarık’a ihanetinin bedelini ağır ödetmeye kararlıdır. Bu güçlü günlerde ailesinin yanı sıra destekçisi Sezai olur.

New York bileti bulununca palavrası ortaya çıkan ve annesiyle yüzleşmekten kaçan Oylum’u babası yeni yalanlarla kurtarır. Bunun sonucunda Oylum sırları yüzünden babasına ve onun yeni ailesine daha ılımlı yaklaşmaya mecbur kalır. Oylum davranışlarının hem annesiyle arasındaki duvarı güçlendirdiğinin hem de onu Tolga’dan uzaklaştırdığının farkında değildir.

Eve gelen dokümanlarla istifası ortaya çıkan Ozan, annesinin haline şaşırır. Babasından aldığı parayla rahatlamıştır lakin düzgün niyetine güvendiği Oltan’ın asıl niyeti henüz ortaya çıkmamıştır.

Güzide, herkese karşı anlayışlı olmaya çalışırken sabrı yeterince sınandıktan sonra bile bu iyi niyetini korumayı başarabilecek midir?

ALDATMAK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

“Söyle o Murat’ına boşanmayacağım”

Boşanmaktan vazgeçtiği için protokolü yırtıp atan Güzide, hafife aldığı Yeşim’le kolayca mücadele edebileceğini düşünse de rakibinin yalan söyleme kabiliyeti ve kurduğu oyunlar gittikçe daha çok canını sıkmaktadır.

Oylum, olanlardan sonra hala kendisine karşı soğuk davranan Tolga’nın gönlünü almak için harekete geçer. Fakat kendini affettirmesi gereken tek insan Tolga değildir. Kendi çıkarı için Oylum’u ateşe atan Tarık, Güzide’yle ortalarının daha da açılmasına sebep olacaktır. New York seyahati öncesi her şeyi yoluna koymaya çalışan Oylum’un hayatında yeni dertler kendini belli etmeye başlamaktadır.

Ozan, beklenmedik kariyer fırsatı ile birlikte gelen maddi güçle özgüven tazeler. Ozan herkese kendini ispatladığını düşünürken, Güzide gerçek olamayacak kadar güzel bu habere şüpheyle yaklaşmaktadır.

Çıkmaza giren Tarık, son çare olarak Oltan’ın tavsiyesine uymaya karar verir.

Kızından darbe üstüne darbe yiyen Güzide, ister istemez kendisini sorgular. Bu sorgulama sonucunda etrafa karşı tutumu gözle görülür biçimde değişir. Güzide’deki değişim aile fertlerini bir epey şaşırtır.

ALDATMAK OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin – Güzide Yenersoy

Ercan Kesal – Ali Sezai Okumuş

Mustafa Uğurlu – Tarık Yenersoy

Yusuf Çim – Ozan Yenersoy

Cem Bender – Oltan Kaşifoğlu

Caner Şahin – Tolga Kaşifoğlu

Feyza Sevil Güngör – Oylum Yenersoy

Asena Girişken – Yeşim Denizeren

Cem Sürgit – Ümit Özgüder

Meltem Baytok – Nazan Tokluca

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu