Haber

Doğanın Kalbine Yolculuk Watergarden İstanbul Hotomobil Showroom’dan Başlıyor

Güvenli, konforlu, premium ve şık yeni nesil portatif yaşam alanlarıyla fark yaratan Türkiye’nin lider karavan markası Hotomobil; modellerini Watergarden İstanbul’da sergiliyor.

Avrupa ve Türkiye’nin en geniş model yelpazesine sahip Türk taşınabilir yaşam markası Hotomobil’in modellerini deneyimlemek isteyen outdoor tutkunları, hayallerindeki özgürlükle Watergarden İstanbul showroom’unda buluşuyor. Watergarden İstanbul ziyaretçileri, karavan segmentinde Türkiye’nin seri üretime sahip tek taşınabilir yaşam markası Hotomobil’in üstün mühendislik yaklaşımıyla geliştirilen güvenli, konforlu, premium ve şık yeni nesil taşınabilir yaşam alanlarını ziyaret edebiliyor.

Volkswagen ve Stellantis Grubuna bağlı Fiat, Citroën ve Peugeot markaları arasında Avrupa TIP* belgesine sahip tek Türk karavan üreticisi olan Hotomobil, ziyaretçilerini Watergarden İstanbul’dan doğanın kalbine götürüyor. Otomotiv markalarının zorlu testlerinden geçerek üretici garantisi almaya hak kazanan Hotomobil’in dönüşüm çalışmaları Watergarden İstanbul’da büyük ilgi görüyor. Avrupa standartlarında üretilen ve tasarımıyla dikkat çeken Hotomobil modelleri, akıllı teknolojileriyle konforlu bir yolculuk vaat ediyor.

Hotomobil, Watergarden İstanbul’da outdoor tutkunlarını hayallerindeki özgürlükle tanıştırıyor

İlk modeli Ronin’i 2019 yılında piyasaya süren Hotomobil, geçtiğimiz 4 yılda ürün portföyünü geliştirerek Avrupa standartlarındaki üretim tesisleriyle 27 farklı ülkede güçlü bir satış ağı oluşturdu. Müşterilerine doğanın kalbinde keşiflerle dolu yeni maceralar sunan Hotomobil, üstün mühendislik anlayışıyla ürettiği yüksek teknolojiye sahip modellerini Watergarden İstanbul Showroom’da tanıtmaya devam ediyor.

Hotomobil’in Outdoor markası Urban Badger da Watergarden İstanbul’da

Urban Badger’ı Watergarden İstanbul Hotomobil showroom’unda da bulabilirsiniz. Doğada kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yenilikçi ürün ailesine sahip olan Urban Badger, macera tutkunu Watergarden ziyaretçilerinin ilgisini çekiyor.

“Yeni yılda inovasyonu ve mobil yaşamı şıklıkla buluşturuyoruz.”

Hotomobil markası ve Watergarden İstanbul’daki showroom’u hakkında konuşan Hotomobil Genel Müdürü Pınar Kamçı, şunları söyledi:

Volkswagen ve Stellantis Grubu bünyesindeki Fiat, Citroën ve Peugeot markaları arasında Avrupa TIP* sertifikasına sahip tek Türk markası ve Avrupa’da bu belgeyi aynı anda alabilen 3 üreticiden biri olarak ziyaretçilerimize Watergarden İstanbul’dan doğanın kalbine güvenli, konforlu ve premium yolculuk. sunuyoruz. Showroomumuzu merkezi konumuyla Anadolu Yakası’nın en değerli alışveriş merkezlerinden biri olan Watergarden İstanbul gibi bir yerde bulundurarak macera ve doğa tutkunlarına ürün yelpazemizi daha yakından inceleme fırsatı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Taşınabilir yaşam tarzını yeniden tanımlayan anlayışımız ve üstün teknolojimizin getirdiği altyapımızla buluşturduğumuz taşınabilir yaşama lüks, konfor ve inanç getiren çalışmalarımıza Watergarden İstanbul’da sergilenen ilgiden gurur duyuyoruz. Katıldığımız fuarlarda yurt içi ve yurt dışından birçok outdoor tutkununun ilgisini çeken araçlarımızı tanıttığımız yer. Biz mutluyuz. Outdoor tutkunları diledikleri zaman showroomumuza gelerek uzman satış danışmanlarımızdan bilgi alabilir ve danışmanlarımızın ikram ettiği kahveleri keyifli bir sohbet eşliğinde içebilirler. Watergarden İstanbul gibi merkezi bir lokasyonda yer alan showroomumuzun sıcak atmosferinde hedef kitlemizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

*Avrupa TIP onay belgelerine sahip karavanlar, otomotiv üreticileri tarafından onaylanmış olup, aynı zamanda aracın güvenliğinden, ağırlığından, sürüş kabiliyetinden taviz verilmeden ve aracın garantisinden ayrılmadan dönüştürüldüğünü kanıtlar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu