Haber

Eray Şamdan Avrupa Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Olimpiyat ikincisi ve Dünya Şampiyonu olan Eray Şamdan, İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası için kamp çalışmalarına başladı.

22-26 Mart ortasında İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayan Türkiye Karate A Milli Takımı, 18 Şubat’ta Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki kampa girdi. Darıca Belediyesi Ulusal Teknik Direktörü Adnan Şamdan da eşlik ediyor. Hazırlıklarını 18 Mart’a kadar kampta sürdürecek olan grup. Aday kadrodaki isimler arasından yapılacak seçmeler sonucunda A Milli Takım’ın Avrupa Büyükler Şampiyonası belli olacak. Erkekler 60 kiloda milli atlet Eray Şamdan seçmeleri kazanarak mesleğinin 9. Avrupa Şampiyonası için tatamiye çıkacak.

Açıklamada bulunan Teknik Müdür Adnan Şamdan, “Sakatlıklarla kalbimiz enkaz altında kaldı. Maalesef birden fazla evini kaybetti. Yüreğimiz ağlasa da ülkemizin ayağa kalkması için üzerimize düşeni yapmalıyız. İspanya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda kırmızı bayrağımızı bir nebze de olsa dalgalandırarak moral vermek istiyoruz.”

“Kazanacağımız madalyaların bize gelecek adına umut vereceğine inanıyorum”

Milli takıma başarılar dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Türkiye olarak yüzyılın felaketinde yüreğimiz yandı. Darıca Belediyesi olarak sarsıntı bölgesindeki yaraları sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu zor günlerde bizleri bir nebze de olsa gülümsetecek güzel haberler duymaktır.” “Kulübümüzün de antrenörlüğünü de yapan antrenörümüz Adnan Şamdan ve milli sporcumuz Eray başta olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Şamdan. Kazanacağımız madalyaların bizlere gelecek adına umut vereceğine inanıyorum” dedi. – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu