Haber

Geleceğin Yüzücüleri Efes Selçuk’ta Yetişecek

Efes Selçuk Belediyesi ile Olimpik Performans Sporları Kulübü Derneği arasında protokol imzalandı.

İmzalanan protokole göre belediye havuzu olarak bilinen havuzda açık havuz revize edilecek. Açık havuzun yanına kapalı olimpik yüzme havuzu yapılacak. Soyunma kabinleri, duşakabin, tuvalet ve deponun bulunduğu binanın gerekli onarım, bakım ve tadilatları kulüp tarafından yapılacaktır. Yüzme dersleri kulüp tarafından havuzda verilecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Bahar Oktay, protokolle ilgili yaptığı açıklamada; Selçuk’ta yüzmeyi sevdireceğiz. On yıllık bir süreçte tüm çocuklarımız ve yetişkinlerimiz yüzme ile iç içe olacak. İnşallah aralarında yüzme milli takımını temsil edecek başarılı sporcular çıkar. Hepimiz için en iyisini diliyorum.”

İLHAM VERİCİ BİR ŞEHİRİN İLHAM VERİCİ ÇOCUKLARI YETENEKLİDİR

İmzalanan protokol ile Efes Selçuk’un çocuklarının yeteneklerinin keşfedildiğini ve başarılı sporcular yetiştirildiğini belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel; “Geçen yıl itibariyle çocuklarımızın yüzme kurslarına gitmesi ve sonrasında güzel sonuçlar alması için Fenerbahçe ile bir adım attık. Bu yıl meclisten geçirdiğimiz protokol ile hem Efes Selçuk’a bir kapalı yüzme havuzu kazandırmak hem de çocuklarımızın yaz kış yüzme kurslarına giderek ileride dereceler elde etmesini sağlamak için imzamızı attık. Avuç içine sığabilecek bir şey olacağından çok umutluyuz. İlham Veren Şehrin ilham veren çocuklarının harika yetenekleri olduğunu her zaman söylerim ve bu yeteneklerin takdir edilmesi bizi çok mutlu eder. Bu anlamda hem Fenerbahçe’ye hem de alt kulüplerindeki bu değerli teknik direktörlere teşekkür ediyoruz.”

Efes Selçuk Belediyesi ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol ile Fenerbahçe Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Bahar Oktay ile Fenerbahçe Spor Kulübü ve Milli Takım Yüzme Antrenörü Türker Oktay tarafından 500’den fazla çocuğa yüzme dersi verildi. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Şengel’in Mart ayı meclisinde verdiği bilgilerde, kulübün yaptığı tahminlere katılan çocukların yüzde 69’unun da geleceğe öngörülebilir bir şekilde hazırlanabileceği belirtildi. vücut yapıları, cilt yapıları, yetenekleri ve olimpiyatlara katılabilmeleri gibi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

habersaimbeyli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu