Haber

İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik Hatay çıkışına AK Parti cephesinden yanıt: Seçim yaklaşırken agorafobi yaşıyor

İBB Lideri İmamoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Merkezi hükümet ile yerel yönetim el ele vermezse o şehre bir şey olmaz” sözlerine tepki olarak yaptığı açıklama, “Bu sizin bilerek yardım etmediğiniz açıklamasıdır. Korkutacak” Milletim çünkü seçime 1 ay kaldı” sözü AK Parti cephesindendir. Cevap geldi. İmamoğlu’na yanıt veren İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ” Oy“Yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan, agorafobi sorunu yaşayan CHP İBB Lideri, iş ve hizmet üretemediği için yapılan işleri görmezden gelmeye çalışıyor” dedi.

SİYASETTE HATAY POLEMİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremde perişan oldu HatayAday tanıtım toplantısında, “Merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma içinde olmazsa o şehre bir şey olmaz. Hatay Kendine geldi mi? “Şu anda Hatay garip ve hüzünlü kaldı” dedi.

İMAMOĞLU: İSTEDİĞİNDE YARDIM ETMEDİĞİ AÇIKLAMASI

Bu sözlerle ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilerek yardım yapmamanın ifadesidir” diyerek şunları ekledi: “Seçime 1 ay kaldı yönündeki sözlerim milleti korkutacaktır. Bu sözler söylenecek sözler değildir. Hafifçe bu ifadeler tıbbın konusudur. Bu tür davranışları toplumun vicdanına bırakıyorum.”

İMAMOĞLU: MİLLETİMİZ BU TEHDİTİ KABUL ETMEYECEKTİR”

“Erdoğan’ın analize ihtiyacı var” ifadelerini kullanan İmamoğlu, “Bu nasıl bir anlayış? 31 Mart’ta milletin efendi olduğunu öğrenecekler. Millet efendidir, siz değilsiniz. Milletimiz bu tehdidi yutmayacaktır.” Bu millet bu tehdide öyle bir cevap veriyor ki… Bu tehdide verilen cevap milyonlardır.” “Olacak, göreceksiniz” dedi.

AK PARTİ CEPHESİNDEN İMAMOĞLU’NA CEVAP

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İmamoğlu’nun sözlerine X hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

KABAKTEPE: SEÇİM YAKLAŞTIĞINDA ÖFKE YÖNETİMİ SORUNU YAŞIYOR

Kabaktepe, şunları söyledi: “İstanbul’u hiçbir zaman gündemine almayan ve onu yalnızca siyasi kariyeri için bir basamak olarak gören konuk başkan, her fırsatta Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek ikramiye alacağını sanıyor! Oy Yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan ve agorafobi sorunu yaşayan CHP İBB Lideri, iş ve hizmet üretemediği için yapılan çalışmaları görmezden gelmeye çalışıyor. Biz sorarız; “20 otobüsün büyük bir bütçeyle hizmet törenini yapmak nasıl bir bilimdir?”

haber-altintas.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu