Teknoloji

Merhaba Mühendis Geliyor, Mühendis Olup Buluşlar Yapabilirsiniz: Tüm Detaylar

 
TinyBuild tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir inşa etme, simülasyon, macera oyunu olan Hello Engineer: Scrap Machines Constructor, 17 Ağustos’ta piyasaya çıkacak. bir mühendis kadrosunda kendimizi bulalım ve yaptığımız araçlarla büyük bir maceraya atılalım. Oyunda gerçek bir mühendis olabileceğimiz bir yapı bize aktarılacak ve bu çabada tek başımıza veya arkadaşlarımızla birlikte yer alabileceğiz.
 
Merhaba Komşu dünyasında geçen bir yapım
 
 
Oyunda çok fazla içerik olacak ve bu içerik ile istediğimiz segmentler ile birlikte istediğimiz yapıyı oluşturabileceğiz. Oyunda elde ettiğimiz segmentleri değiştirebileceğimiz, yeni segmentlerin yerleştirilmesini sağlayabileceğiz ve oyun içerisinde fikri zihnimizde inşa edebileceğiz. Hurda kesiminden çeşitli makineler yapabileceğimiz ve bu makineleri geliştirebileceğimiz üretim Hello Neighbor dünyasında geçiyor. Bu evrene aşina olanlar elbette daha önce tanıdık öğeler ve karakterlerle bir arada karşılaşabilirler.
4 kişiye kadar çok oyunculu modda oynayabileceğiniz, arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla yola çıkabileceğiniz bu gizemli macerada, lunaparka dalacak ve bu yerin garip dünyasını keşfetmeye başlayacaksınız. Oyunda inşa ettiğiniz araçlar ve yapılar ile birlikte lunaparkta dolaşabilecek, birinden diğerine atlayabilecek ve kendinizi yüksek yerlerden hatasız atabileceksiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi mühendislerden oluşan bir ekibe geçebileceğiz, burada kendi ekibimizi oluşturabileceğiz ve eğlence odaklı bu yapımda acayip aletler icat ederek geleceğin mühendisi olmaya çalışacağız.
 
Her oyuncu farklı bir icat yapabilir
 
 
Hello Engineer: Scrap Machines Constructor’da seriden aşina olduğunuz çeşitli düşmanlarla karşılaşacağız. Bu düşmanları yenmek için elbette grubumuzu ve arkadaşlarımızı bir araya toplayacağız ve bu kapsamda yeni araçlar üretebileceğiz. Düşmanların her birinin kendine özgü ve benzersiz özellikleri olacak ve elbette onları yenmek için elimizdeki becerileri ve kesintileri kullanmaya çalışacağız. Oyunda arkadaşlarımız ve grubumuz ile koordineli çalışabileceğiz ve onlarla birlikte planlı ve projeli bir yapı ortaya koyabileceğiz. Buradaki kesimlerden üretebileceğimiz bu makineler ile uçup kaçabileceğiz, hızlanabileceğiz, hata yapmadan zirvelere zıplayabileceğiz ve oyun içinde kendi tasarımımızı yapabileceğiz. Elbette bu oyunda her oyuncu farklı bir tasarım içeriğini benimseyecek ve araçlarını istediği şekilde üretebilecek. Bundan dolayı oyunda her oyuncu farklı bir yoldan gidebilecek ve bu oyunda farklı icatlarla hep birlikte karşılaşabileceğiz.
Geniş özgürlükler ve içerikle karşımıza çıkmayı hedefleyen yapımda çeşitli zorlukları da aşmaya başlayacağız ve bu bağlamda elimizdeki segmentleri lehimize kullanabileceğiz. Aracımızın yaratıcılığımızı ifade edebileceğimiz üretimdeki her bir modülüne dokunabileceğiz ve bu modülleri istediğimiz biçimde değiştirip yenileri ile takas edebileceğiz. Bunun dışında çeşitli motorları elimize alıp, tekerlekleri değiştirebileceğimiz, aracımıza çeşitli silahlar takabileceğimiz, jet motorları ekleyebileceğimiz ve sürekli değişen ihtiyaçlara karşı bu modüller ile beraber oynayabileceğiz. Oyunda yetenekli mühendisler grubuna girebilmek için elbette kendi yaratıcılığımızı ön plana çıkarmamız gerekecek ve oyun içinde aklımızdaki fikirleri bulmaya çalışacağız. Oyunda çok fazla kesinti olacak ve modüller ile birlikte istediğiniz gibi ilginç araçlar yapabileceksiniz ve bunları yaparken takım arkadaşlarınızdan yardım alabileceksiniz. Yardım alabilirseniz daha iyi bir araçla birlikte yola çıkabilirsiniz.
 
Oyundaki her bir mekanik ve detayla uğraşmak zorunda kalacağız.
 
 
Yetenekli bir mühendis olma yolunda ilerleyebileceğiniz üretiminde mekanik aletler çok değerli olacaktır. Oyun içerisinde bu modülleri birbirine bağlayabilecek ve akıllı motorlar sayesinde gelişmiş özelliklere sahip olabileceksiniz. Oyunda elektrik devreleri ile oynayabilecek ve birbirleri ile temas etmelerini sağlayabileceksiniz. Bundan dolayı bu tarz ince detaylara sahip yapılar da oyunda karşımıza çıkacak ve bölümleri birleştirmek oldukça önemli olacaktır. Tabii ki, her bölümün yerleştirilecek bölümleri olacak ve bunları gerçek bir şekle soktuğumuzdan emin olmamız gerekecek.
Oyunda girdiğiniz oyun moduna bağlı olarak rastgele bir başlangıç ​​veya bitiş olmayabilir. Bu nedenle oyuna isteseniz de golsüz başlayabilirsiniz ve önceden belirlenmiş bir analiz yolu yoktur. Durum böyle olunca oyunda istediğiniz seviyeden başlayabilir, istediğiniz gibi ilerleyebilir ve istediğiniz modül ile birlikte farklı icatlar yapabilirsiniz. Oyunda yarattığınız her makine aslında bir başarı eseri olarak karşımıza çıkıyor ve burada değerli olan bir eseri ortaya çıkarıp düşmanlara karşı kullanmak. Dolayısıyla oyunda bu kapsamda ilerlemeye çalışıyoruz ve elde ettiğimiz kesintilerle diğer oyunculardan farklı bir buluş yaratmaya çalışıyoruz.
 
Arkadaşlarınızla bir grup olarak tartışmacı icatlar yapabileceksiniz.
 
 
 
Elbette oyun içerisinde bir üretim yapabilmek için çeşitli planlara bakabiliyoruz, bu planları bir şekilde değerlendirebiliyoruz, yaptığımız atılımlar ile istediğimiz formda üretim sürecine dahil olabiliyoruz, arkadaşlarımıza yeni fikirler olsun. Bunun dışında oyun içinde argümanlı tasarımlar bulabilir ve bu tasarımlarla arkadaşlarınızla bir grup oluşturarak grupla birlikte gün ışığına çıkarabilirsiniz. Farklı modların yer aldığı bu yapımda çeşitli görevlere girişebilir ve bu görevler doğrultusunda oluşturduğunuz araçlarla yola çıkabilirsiniz.
 
Hem hikaye hem de sanal alan modunu içerir
 
 
Oyunda yaratıcılığınızı istediğiniz forma dahil edebileceğiniz farklı oyun modları bulunuyor. Bu modlarda hikaye modunu tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz. Hikaye modunda çeşitli zorluklar bulunuyor ve siz bu zorluklarla baş etmeye başlıyorsunuz. Aynı zamanda bu modda çeşitli bulmacalar karşımıza çıkıyor ve bu bulmacaları çözmek tamamen sizin işiniz. Bu bulmacaların yanı sıra oyunda çeşitli canavarlar da bulunuyor ve tabi ki bu canavarları alt etmek hem size hem de grubunuza düşüyor.
Öte yandan oyunda hikaye modu dışında Sandbox modu da bulunuyor. Bu modda rastgele bir kısıtlama yoktur ve hayalinizdeki makineyi veya aracı istediğiniz gibi yaratabilirsiniz. Oyunda araçlar dışında istediğiniz gibi bir üretim sürecine girebiliyor, hatta roket bile yapabiliyorsunuz.
 
buhar sayfası
 
 
Kapsamlı içeriği ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, 17 Ağustos’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu anda açık olup, dilerseniz Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve beğenebilirsiniz. oyunun çıktığı gün bildirilir. Bunun dışında yine Steam sayfasında oyunun demo versiyonu bulunuyor. Bu ücretsiz demo sürümü ile oyunun bir kısmını birlikte oynayabilir ve nasıl yapılandırıldığını öğrenebilirsiniz. Bu demo versiyonu sayesinde oyunu alıp almamaya da karar verebilirsiniz.
oyun fragmanı
 
 

habersivrice.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu