Yaşam

Neslihan Atagül’le oynadığı ‘Aaahh Belinda’ Zirvede! Netflix Türkiye’de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Netflix Türkiye’nin her hafta en çok izlenen dizi ve filmleri sıraladığı listede bu hafta; Başrolünü Neslihan Atagül’ün oynadığı ‘Aaahh Belinde’ sinemalarda başrolü üstleniyor. ‘Anne kimden kaçıyorduk’ dizisinde. başarısını zirvede sürdürmeye devam ediyor.

Şimdi hazırsanız sizi en çok izlenenler listesinin detaylarına alalım;

Not: Dizide birden fazla adı geçenlerin IMDb puanı ve etiket bilgileri tekrara düşmemek için verilmemiştir. Sadece bahisten bahsedildi.

Önce dizi!

10. Çarşamba (1. sezon)

  • İmdb: 8.1

Özet: Addams ailesinin gizemli, zeki ve alaycı kızı Çarşamba, Neermore Akademisi’ne gidiyor. Becerilerini geliştireceği bu akademide kendine dost ve düşman edinen Çarşamba, aynı zamanda arka arkaya işlenen cinayetlerin de peşine düşer.

Oyuncular:Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome

Yaratıcılar:Alfred GoughMiles Millar

9. Sen (4. sezon)

  • İmdb: 7.7

Özet: Tehlikeli derecede çekici, son derece takıntılı genç bir adam olan Joe’nun deneyimlerini takip ediyorsunuz. Dizinin dördüncü sezonunda Joe eski alışkanlıklarını geride bırakmaya ve Londra’daki hayatında dikkat çekmemeye çalışır. Ancak yarım kalan işini tamamlaması gereken Joe’nun da sosyetik bir grupla bağlantı kurması gerekir.

Oyuncular:Penn BadgleyTati Gabrielle

Yaratıcı:Greg Berlanti

8. Savaş Denizcisi (Mini Dizi)

  • İmdb: 7.3

Özet: War Sailor adlı küçük dizide Norveçli denizciler 2. Dünya Savaşı’ndadır. Dünya Savaşı’nda yaşanan olayları anlatıyor.

Oyuncular:Kristoffer Joner, Ine Marie Wilmann, Pal Sverre Valheim Hagen

Müdür:Günnar Vikene

7. Zafer (1. sezon)

  • İmdb: 8.1

Özet:Lise yıllarında yaşadığı tacizin travmasını yaşayan genç kadın, kendisine bunu yapanlardan intikam almak için kolları sıvar.

Oyuncular:Song Hye-kyo, Lee Do-hyun

Yaratıcı:Kim Eun-sook, An Gil-ho

6. Görünmeyen (1. sezon)

  • İmdb: 5.9

Özet: Zenzi isimli genç bir bayan, evi temizlemekle meşgulken kayıp kocasının peşine düşer. Ancak geçmişte yaşadığı trajediler onu kaçınılmaz bir vahşetin içine sürükler.

Oyuncular:Gail Mabalane, Brendon Daniels, Waldemar Schultz

Yaratıcılar:Travis TauteDaryne Joshua

5. Kara Liste (1. sezon)

  • İmdb: 8.0

Özet: Dünyanın en çok arananlar listesinin başında yer alan Raymond Reddington, gönüllü olarak FBI’a gider ve teslim olur. Diğer kötü şöhretli suçluların yakalanmasına yardım etme özgürlüğüne sahip olduğunu iddia eden Raymond’ın tek şartı, FBI profilcisi Elizabeth Keen ile çalışmaktır.

Oyuncular:James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff

Yaratıcı:Jon Bokenkamp

4. Gölge ve Kemik (2. sezon)

  • İmdb: 7.6

Özet:İkiye bölünmüş bir dünyada vahşi yaratıkların yanında yaşayan insanları konu alan dizide, iki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini büyük bir savaşın ortasında buluyor.

Oyuncular:Jessie Mei LiArchie RenauxBen Barnes

Yaratıcı:Eric Heisserer

3. Kara Liste (9. sezon)

Özet:Polisiye-gerilim dizisi Kara Liste’nin dokuzuncu bölümü Skinner (No. 45) adlı bölümle başlıyor ve bir komplonun açığa çıkmasını takip ediyor.

2. Gece Ajanı (1. sezon)

  • İmdb: 7.6

Özet:Peter Sutherland adlı bir FBI ajanı, Beyaz Saray’ın bodrum katında çalan bir telefona cevap verdiğinde, Oval Ofis’e kadar uzanan bir komplonun içine çekilir.

Oyuncular:Gabriel Basso, Luciane Buchanan

Yaratıcı:Shawn Ryan

1. Kimden kaçıyorduk anne?

  • İmdb: 5.9

Özet: Gizemli geçmişini saklayan bir anne, kızıyla birlikte kimliği belirsiz bir kaçak olarak yaşamaktadır. Bu hayattaki meskenleri otellerdir. Karşılarına çıkan her tehditle mücadele etseler de gerçeklerin ortaya çıkma huyu vardır.

Oyuncular:Melisa Sözen, Eylül Tumbar

Müdür:Gökçen Usta, Umut Aral

Şimdi filmler!

10. Bu Aile Kim?

  • İmdb: 5.4

Özet: Bu Aile Kim? Sinema, hayatı kökten değişen güvenlik görevlisi Adem Haberdar’ı konu alıyor. Değerli bir operasyonda başarısız olunca polisten ayrılmak zorunda kalan Adem, işini bırakmasına neden olan çetenin peşine düşer. Ancak bunun için bir tavuk lokantasını devralması gerekiyor.

Oyuncular:Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt

Müdür:Bedran Güzel

9. Vay canına

  • İmdb: 6.8

Özet: Paige ve Leo birbirlerini çok seven yeni evli bir çifttir. Paige trajik bir araba kazasında hafızasını kaybettiğinde, kocası Leo onun sevgisini yeniden kazanmak için her şeyi yapacaktır.

Oyuncular:Rachel McAdams, Channing Tatum, Jessica Lange

Müdür:Michael Sucsy

8. Chupa

  • İmdb: 5.6

Özet: Yalnız bir çocuk, Meksika’daki ailesini ziyaret ederken büyükbabasının çiftliğinde saklanan büyülü bir varlıkla tanışır. Arkadaşlıkları peşlerinden macerayı da getirir.

Oyuncular:Christian Slater, Demian Bichir, Julio Cesar Cedillo

Müdür:Jonas Cuaron

7. Cinayet Gizemi

  • İmdb: 6.0

Özet: New York’lu bir polis ve eşi, evliliklerindeki kıvılcımı yeniden alevlendirmek için bir Avrupa tatiline çıkar. Ama sonunda yaşlı bir milyarderin ölümünden sorumlu tutulurlar ve kaçarlar.

Oyuncular:Adam SandlerJennifer AnistonLuke Evans

Müdür:Kyle Newacheck

6. Bana Karanlığından Bahset

  • İmdb: 6.2

Özet:Eşini kaybeden Nermin, gasilhanede cansız bedeniyle baş başa kalır ve şimdiye kadar içine attığı her şeyle yüzleşir.

Oyuncular:Aslıhan Gürbüz, Serpil Gül, Gizem Güçlü

Müdür:gizemli kırmızı

5. Nuh

  • İmdb: 5.8

Özet: 2014 yapımı Nuh, Büyük Tufanı konu alıyor. Tufanı ortaya çıkaran Noah, büyük bir gemi inşasına girişir.

Oyuncular:Russell CroweJennifer ConnellyEmma Watson

Müdür:darren aronofsky

4. Daha hızlı

  • İmdb: 6.4

Özet: Bir banka soyguncusu, hapisten çıkar çıkmaz kardeşinin intikamını almak için yola koyulur. Ancak bu tehlikeli arayışta, iki polis ve sıra dışı bir tetikçi onun peşindedir.

Oyuncular:Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen

Müdür:George Tillman Jr.

3. Boksu Öldür

  • İmdb: 6.6

Özet:Kötü şöhretli bir kiralık katil olan bekar bir anne, özel hayatı ile profesyonel hayatı arasında bir denge bulmakta zorlanır.

Oyuncular:Jeon Do-yeon, Esom, Koo Kyo-hwan

Müdür:Sung-hyun Byun

2. Cinayet Gizemi 2

  • İmdb: 5.6

Özet: Nick ve Audrey Spitz kurdukları özel dedektiflik bürosunda çalışmaktadırlar. Bir gün düğünlerinde bir arkadaşları kaçırılınca ikili kendilerini uluslararası bir soruşturmanın ortasında bulur.

Oyuncular:Adam SandlerJennifer AnistonMark Strong

Müdür:Jeremy Garelick

1. Ahh Belinda

  • İmdb: 5.4

Özet: Atıf Yılmaz’ın yönettiği, Müjde Ar’ın başrol oynadığı 1986 yapımı ‘Aaahh Belinda!’ Filmin bu çağdaş uyarlaması, bir şampuan reklamında oynayan genç oyuncu Dilara’nın gerçek kimliğini kaybedip kendini bir maceranın içinde bulmasını konu alıyor.

Oyuncular:Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu, Necip Memili

Müdür:Deniz Yorulmazer

haber-malkara.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu