Yaşam

Çöp Adam Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Çöp Adam 10. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

Ekranların yeni dizisi Çöp Adam ilk bölümden itibaren ilgiyle izlendi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı’nın paylaştığı dizi, güçlü konusuyla dikkat çekiyor. Gülseren Budaıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Çöp Adam son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. İşte Çöp Adam dizisi 10. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

Star TV ekranlarında her çarşamba yayınlanan Çöp Adam dizisi 9. bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Serinin son bölümünde; Peri, kızları için yemeğe çıkan Berrin ve Tamer’i görünce sinirlenir. Tamer ise Peri’den çocuğunun önünde bu durumun hesabını sorar.

Bu yemekten sonra Peri ve Tamer büyük bir kavga ederler ama yeniden yakınlaşırlar. Dilber, Bülent’in kızı olduğunu söyler.

Aysel olanları öğrenince Meryem’i köşeye sıkıştırarak anlatmasını ister. Tamer’den boşanma kararı alan Berrin, Peri’nin son hamlesiyle bu kararından vazgeçer.

Serinin yeni bölümünde; Tamer, babasının başkasından bir kızı olduğunu öğrenir ve onunla yüzleşir. Bülent durumu kabul eder.

Meryem, Dilber’e başta soğuk davransa da Tamer onunla ilgilenir. Berrin, zor günler geçiren Tamer’e destek olmak ister.

Tamer ve Berrin’in tekrar yakınlaştığını gören Peri, yeni bir plan yapmaya başlar. Arkadaşlarıyla bir mekanda eğlenen Peri’nin yanına Tamer gelince işler karışır.

İşte Çöp Adam 10. Bölüm Fragmanı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu