Ekonomi

HII’nin Newport News Shipbuilding’i 7/24 sağlıklı gıda pazarını açıyor

NEWPORT NEWS, Va. – HII’nin (NYSE:HII) Newport News Shipbuilding (NNS) bölümü, iş gücünün refahını artırmaya yönelik bir hamleyle bugün, besleyici gıda seçeneklerine 24 saat erişim sağlayan yeni bir 7/24 MicroMarket’ı tanıttı. gemi yapımcıları ve Donanma personeli. Aramark tarafından yönetilen MicroMarket, özellikle yakıt ikmali ve karmaşık bakım (RCOH) operasyonları sırasında uçak gemileri ve denizaltılarda çalışanlara hizmet verecek şekilde stratejik bir konuma sahiptir.

Eski bir kantinin yerini alan bu son tesis, NNS’nin çalışanlarının ve Donanma ortaklarının sağlığını güvence altına alma taahhüdünün bir parçasıdır. NNS tesis operasyonlarından sorumlu başkan yardımcısı Karey Malyszko, “Newport News Shipbuilding’deki kritik ulusal güvenlik misyonumuzda yer alan herkesin, hangi vardiyada çalışırsa çalışsın, çalışma alanlarının yakınında sağlıklı gıda seçeneklerine erişebilmesini sağlamak kritik önem taşıyor” dedi.

Newport News Gemi İnşa, Dönüşüm ve Onarım Komutanlığı Komutanı Yüzbaşı Hannah Kriewaldt, projenin denizciler için önemini vurguladı. “Bu yeni MicroMarket, sağlıklı gıda seçeneklerini denizcilere daha da yakınlaştırıyor ve değerli misyonlarını yerine getirirken kolay erişim sağlıyor” dedi.

Ülkenin en büyük askeri gemi yapımcısı olan HII, tüm alanlarda güçlü gemiler ve çözümler sunarak ABD ulusal güvenliğini geliştirmeye odaklanmaya devam ediyor. Şirket 44.000 kişilik bir işgücüne sahiptir ve 135 yıllık hizmet geçmişiyle gurur duymaktadır.

Yeni MicroMarket hakkındaki bilgiler bir basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük askeri gemi üreticisi olan Huntington Ingalls Industries (HII), yalnızca tüm alanlara yönelik güçlü gemiler ve çözümler sunmaya odaklanmakla kalmıyor, aynı zamanda iş gücünün refahına da önem veriyor. Newport News Shipbuilding’de yakın zamanda 7/24 yeni bir MicroMarket’in açılması, şirketin çalışanlarının refahı ve verimliliğine olan bağlılığıyla uyumludur.

InvestingPro verileri, HII’nin 10,89 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu ve orta düzeyde bir borçla faaliyet gösterdiğini gösteriyor. Şirketin F/K oranının 16,12 olması, hisse senedinin yakın vadeli kazanç artışına göre düşük fiyattan işlem görebileceğini gösteriyor. Bu özellikle savunma sektöründe değer arayan yatırımcılar için uygun olabilir.

InvestingPro Tips, HII’nin genel olarak güçlü mali sağlığı gösteren mükemmel Piotroski Skoru 9’a sahip olduğunu ve hissedar getirilerine olan bağlılığını yansıtacak şekilde art arda 12 yıl boyunca temettüsünü artırdığını vurguluyor. Ayrıca şirket son on iki aydır kârlı durumda ve analistler bu yıl da kârlı olmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

Daha fazlasını öğrenmek isteyenler için HII için ek InvestingPro İpuçlarına https://www.investing.com/pro/HII adresinden ulaşabilirsiniz. Yatırımcılar, SFY24Kupon kodunu kullanarak 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde ek %10 indirim kazanın veya SFY241Kupon kodunu kullanarak 1 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde %10 ek indirim alabilir ve yatırım kararlarını şekillendirecek zengin bilgi ve analizlere erişebilirler.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haberyenifakili.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu