Haber

Trabzon’da iletim hattı patladı; 8 katlı bina ve su dolu yol (2)

PATLAMA ANI KAMERADA

Trabzon’da Devlet Sahil Yolu’nu göle çeviren ve 8 katlı binanın çatısında hasara yol açan ana iletim hattındaki patlamanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görsellerde; Patlamayla yarılan asfalttan fışkıran suyun saniyeler içinde metrelerce yüksekliğe ulaştığı görüldü.

Duvarları kısmen yıkılmış çatı katında oturan Esra Taflan, “Balkondaki çamaşır makinesinin başındaydım. Birden bir patlama sesi duydum ardından su ve taş sesi geldi. Biz de geliyor sandık. üst kattan ama su olduğunu anlayınca olmadığını anladık.Pencereden dışarı bakmaya çalıştığımda sudan başka bir şey göremedim.Yan yan.Öne çıkıp dışarıya baktığımda bir baktım alt kattaki mutfağımın balkon camı kırılmış içine su doluyormuş çok korktum evde kedilerim var yerlerinden fırladılar sular gür bir şelaleden akar gibi akıyordu. “YOL ULAŞIMA AÇILDI

Bina sakinleri su basan evlerini temizlerken, göle dönen yol da denetim altında yeniden trafiğe açıldı. Onarım çalışmalarının devam ettiği bölgede gece saatlerine kadar su kesintisi yapılacağı açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu