Yaşam

Eski Milletvekili Osman Kılıç kimdir, nerelidir? Osman Kılıç’ın Hayatı ve Kariyerine İlişkin Detaylar

Eski milletvekili Osman Kılıç’ın evinde ölü bulunduğu bildirildi. Osman Kılıç’ın cansız bedenine yakınları ulaştı. Osman Kılıç’ın ölümüyle ilgili araştırmalar da arttı. Peki Osman Kılıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Osman Kılıç’ın ölüm sebebi nedir?

Detaylar burada…

Osman Kılıç kimdir?

Osman Kılıç 1955 yılında Giresun’da doğdu. Lisans eğitimi için İstanbul’a gelerek burada İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ni bitirdi. Makine ve Kimya Sanayii A.Ş. İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde birçok görevde bulundu. Kılıç, İşçi, İşyeri Sendika Temsilciliği, Sendika Şube Müdürü ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik görevlerinde bulundu.

Osman Kılıç’ın siyasi hayatına DSP’de başladığı biliniyor. Kılıç, iki dönem üst üste TBMM’de görev yaptı. Osman Kılıç, 20. ve 21. dönemlerde DSP İstanbul Milletvekili seçildi ve iki dönem bu görevi sürdürdü.

Osman Kılıç neden öldü?

Gelen habere göre Osman Kılıç’tan haber alamayan yakınları, Kılıç’ın evine ulaşmaya çalıştı. Ancak Kılıç’ın cansız bedeni meskeninde bulundu. Osman Kılıç’ın kalp rahatsızlığı olduğu ve bunun sonucunda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

koprubasi-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu