Yaşam

‘Kimden kaçıyorduk Anne’ koltuğunda! Netflix Türkiye’de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Türkiye’deki izleyicilerin Netflix’te en çok hangi film ve dizileri izlediğini gösteren haftalık yeni liste yayında. 27 Mart – 2 Nisan haftasında ‘Kimden kaçıyorduk Anne?’ lider olurken ‘Murder Mystery 2’ filmlerinde de başrolü üstleniyor.

Şimdi hazırsanız sizi en çok izlenenler listesinin detaylarına alalım;

Not: Dizide birden fazla adı geçenlerin IMDb puanı ve etiket bilgileri tekrara düşmemek için verilmemiştir. Sadece bahisten bahsedildi.

Önce dizi!

10. Kardeş Paylaşımı (1. sezon)

  • İmdb: 8.6

Özet: İki erkek ve bir kız kardeş, üç kardeşin her birinin kendine has özellikleri var. Su tesisatı işiyle uğraşan Ali ve Metin kardeşler ilginç bir buluşla uğraşırlar. Kimsenin ciddiye almadığı bu buluşun çalışması üçünün de hayatını değiştirecektir.

Oyuncular:Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan

Yaratıcı:Selçuk Aydemir

9. Çarşamba (1. sezon)

  • İmdb: 8.1

Özet: Addams ailesinin gizemli, zeki ve alaycı kızı Çarşamba, Neermore Akademisi’ne gidiyor. Becerilerini geliştireceği bu akademide bazı dostlar ve düşmanlar edinen Çarşamba, aynı zamanda arka arkaya meydana gelen cinayetlerin de peşine düşer.

Oyuncular:Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome

Yaratıcılar:Alfred GoughMiles Millar

8. Sky High (1. sezon)

  • İmdb: 6.2

Özet:Genç kocasının kaybıyla sarsılan Sole, bağımsızlığını yeniden kazanmak ve çocuğuna bakmak için bir çetenin liderliğini üstlenir ve babasıyla olan bağı düşmanca bir hal alır.

Oyuncular:Asya Ortega, Luis Tosar

Yaratıcı:daniel calparsoro

7. Gölge ve Kemik (1. sezon)

  • İmdb: 7.6

Özet: Leigh Bardugo’nun kitabından uyarlanan Gölge ve Kemik’in odak noktası yetim bir haritacı olan Alina Starkov. Alina, savaşın parçaladığı dünyanın kaderini değiştirebilecek bir gücü serbest bırakır ve kendini karanlık güçlere karşı bir çaba içinde bulur.

Oyuncular:Jessie Mei LiArchie RenauxBen Barnes

Yaratıcı:Eric Heisserer

6. Sen (4. sezon)

  • İmdb: 7.7

Özet: Tehlikeli derecede çekici, oldukça takıntılı genç bir adam olan Joe’nun deneyimlerini takip ediyorsunuz. Dizinin dördüncü sezonunda Joe eski alışkanlıklarını geride bırakmaya ve Londra’daki hayatında dikkat çekmemeye çalışır. Ancak yarım kalan işini tamamlaması gereken Joe’nun da sosyetik bir grupla bağlantı kurması gerekiyor.

Oyuncular:Penn BadgleyTati Gabrielle

Yaratıcı:Greg Berlanti

5. Zafer (1. sezon)

  • İmdb: 8.1

Özet:Lise yıllarında yaşadığı tacizin travmasını yaşayan genç kadın, kendisine bunu yapanlardan intikam almak için kolları sıvar.

Oyuncular:Song Hye-kyo, Lee Do-hyun

Yaratıcı:Kim Eun-sook, An Gil-ho

4. Görünmeyen (1. sezon)

  • İmdb: 5.9

Özet: Zenzi isimli genç bir bayan, evi temizlemekle meşgulken kayıp kocasının peşine düşer. Ancak geçmişte yaşadığı trajediler onu kaçınılmaz bir vahşetin içine sürükler.

Oyuncular:Gail Mabalane, Brendon Daniels, Waldemar Schultz

Yaratıcılar:Travis TauteDaryne Joshua

3. Gölge ve Kemik (2. sezon)

Özet:İkiye bölünmüş bir dünyada vahşi yaratıkların yanında yaşayan insanları konu alan dizide, iki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini büyük bir savaşın ortasında buluyor.

2. Gece Ajanı (1. sezon)

  • İmdb: 7.6

Özet:Peter Sutherland adlı bir FBI ajanı, Beyaz Saray’ın bodrum katında çalan bir telefona cevap verdiğinde, Oval Ofis’e kadar uzanan bir komplonun içine çekilir.

Oyuncular:Gabriel Basso, Luciane Buchanan

Yaratıcı:Shawn Ryan

1. Kimden kaçıyorduk anne? (Sezon 1)

  • İmdb: 5.9

Özet: Gizemli geçmişini saklayan bir anne, kızıyla birlikte kimliği belirsiz bir kaçak olarak yaşamaktadır. Bu hayattaki meskenleri otellerdir. Karşılarına çıkan her tehdidi deneseler de gerçek bir şekilde ortaya çıkar.

Oyuncular:Melisa Sözen, Eylül Tumbar

Müdür:Gökçen Usta, Umut Aral

Şimdi filmler!

10. UFO

  • İmdb: 4.8

Özet: Adrenalin dolu bir aşk hikayesi izlemeye hazır mısınız? Bölge şampiyonu olmak isteyen motorcu Ese ve bir gün UFO’lar tarafından dünyadan alınacağına inanan ve gerçek bir müzik tutkunu olan Deniz, Adana’da farklı hayatlar yaşayan iki gençtir. Aralarındaki büyük aşk iki farklı dünyayı bir araya getirecek ve dünyayı coşturacaktır.

Oyuncular:İpek Filiz Yazıcı, Mert Ramazan Demir, Ferit Aktuğ

Müdür:Onur Bilgetay

9. Sihirbazın Fili

  • İmdb: 6.6

Özet: Uzun süredir kayıp olan kardeşini arayan Peter, bir falcıdan sorunun sihirli bir fil yardımıyla çözüleceğini öğrenir. Peter’ın kardeşini bulması için önce fili bulması gerekir.

Oyuncular:Noah Jupe, Brian Tyree Henry

Müdür:Wendy Rogers

8. Cinayet Gizemi

  • İmdb: 6.0

Özet: New York’lu bir polis ve eşi, evliliklerindeki kıvılcımı yeniden alevlendirmek için bir Avrupa tatiline çıkar. Ama sonunda yaşlı bir milyarderin ölümünden sorumlu tutulurlar ve kaçarlar.

Oyuncular:Adam SandlerJennifer AnistonLuke Evans

Müdür:Kyle Newacheck

7. İyi Adamın 10 Günü

  • İmdb: 6.5

Özet: Avukattan özel dedektife dönüşen Sadık, bir kayıp şahıs davasıyla ilgilenir. Bu onu beklenmedik ve hayatını değiştirecek bir maceraya iter.

Oyuncular:Nejat İşler, İlayda Alişan

Müdür:Uluç Bayraktar

6. Luther: Düşmüş Güneş

  • İmdb: 6.4

Özet: Zekasına rağmen, John Luther gözden düşmüş bir dedektiftir. Londra’daki çözülmemiş bir cinayet davasını ortaya çıkarmak için hapishaneden kaçan Luther, kötü şöhretli bir seri katilin peşinde tehlikeli bir maceraya atılır.

Oyuncular:Idris ElbaAndy Serkis

Müdür:Jamie Payne

5. Boksu Öldür

  • İmdb: 6.6

Özet:Kötü şöhretli bir kiralık katil olan bekar bir anne, özel hayatı ile profesyonel hayatı arasında bir denge bulmakta zorlanır.

Oyuncular:Jeon Do-yeon, Esom, Koo Kyo-hwan

Müdür:Sung-hyun Byun

4. Sessiz Bir Yer 2

  • İmdb: 7.2

Özet: A Quiet Place’in bu ikinci devam filminde Abbott ailesi, konutta yaşanan olaylardan sonra dış dünyanın dehşetinin içine sürükleniyor. Bilinmeyene doğru gerçekten tehlikeli bir maceraya atılmaya zorlanan aile üyeleri, gizlenen tek tehdidin sağlam av olmadığını anlayacak.

Oyuncular:Emily BluntCillian Murphy

Müdür:John Krasinski

3. Bu Aile Kim?

  • İmdb: 5.5

Özet: Bu Aile Kim? Sinema, hayatı kökten değişen güvenlik görevlisi Adem Haberdar’ı konu alıyor. Değerli bir operasyonda başarısız olunca polisten ayrılmak zorunda kalan Adem, işini bırakmasına neden olan çetenin peşine düşer. Ancak bunun için bir tavuk lokantasını devralması gerekiyor.

Oyuncular:Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt

Müdür:Bedran Güzel

2. Bana Karanlığından Bahset

  • İmdb: 6.3

Özet:Eşini kaybeden Nermin, gasilhanede cansız bedeniyle baş başa kalır ve şimdiye kadar içine attığı her şeyle yüzleşir.

Oyuncular:Aslıhan Gürbüz, Serpil Gül, Gizem Güçlü

Müdür:gizemli kırmızı

1. Cinayet Gizemi 2

  • İmdb: 5.6

Özet: Nick ve Audrey Spitz kurdukları özel dedektiflik bürosunda çalışmaktadırlar. Bir gün düğünlerinde bir arkadaşları kaçırılınca ikili kendilerini uluslararası bir soruşturmanın ortasında bulur.

Oyuncular:Adam SandlerJennifer AnistonMark Strong

Müdür:Jeremy Garelick

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu