Yaşam

Tetikçinin Oğlu 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Korkmaz, Oğlunu İskender’den Ölümüne Koruyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Tetikçinin Oğlu ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Korkmaz, 22 yıl önce eşini ve oğlunu kaybetti. Ortada, İskender’in tetikçisidir. Eşini ve oğlunu bire bir bulmaya çalışır. Yiğit, babasının gözüne girmek için girdiği işte yaralanır. Onu öldüren kuzeni Yunus’tur. Ama hata Metin’de kalır. Korkmaz, Metin’i öldürmeye gittiğinde onun oğlu olduğunu anlar. Tetikçinin Oğlu 2. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Korkmaz, oğlunu İskender’den ölümüne kadar korur.

Korkmaz, Oğlunu İskender’den Ölene Kadar Koruyor!

Nişancının Oğlu 2. bölüm 1. fragmanında; İskender tam oğlunun katili olduğunu düşündüğü Metin’i öldürmek üzereyken Korkmaz gelir ve ona oğlu olduğunu söyler. Metin, İskender’in silahından çıkan kurşunla yaralandı. Korkmaz, yaralı oğlunu sırtına alıp götürür. İskender, Korkmaz ve oğlunun kaçmaması için Bodrum’un tüm çıkışlarını tutmaktadır. Arkadaşı Korkmaz’ın yardımına koşar ve onları evinde saklar. Korkmaz ve İskender karşı karşıya gelir. Korkmaz, İskender’e oğlunu kendisine yedirmeyeceğini söyler.

İşte Tetikçinin Oğlu 2. bölüm 1. fragmanı…

BÖCEĞİN OĞLU 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İskender ve Korkmaz kırk yıldır birbirlerine yaslanmış iki arkadaştır. İskender için elini kirletmekten çekinmeyen Korkmaz, yıllar içinde kiralık katiline dönüşür. İskender ise onun sayesinde işini büyütmüş ve rakiplerinin korktuğu bir insana dönüşmüştür. Zamanı geldiğinde her şeyi devralacak olan oğlu Yiğit, babasının gözüne girmek için bir iş düzenler. Ancak işler beklendiği gibi gitmez.

Korkmaz, 22 yıl önce kaybettiği karısını ve oğlunu her yerde aramaktadır. Metin, annesiyle birlikte kaçırıldığı sırada bir kaza geçirir ve bunun ardından annesinden haber alamaz. Yetimhanede büyüyen Metin, üç kağıtla hayatını kazanan biri olmuştur. Metin, arkadaşının aldığı bir iş için Bodrum’a gelir.

Arabaya bindirdiği adamlar Yiğit ile tanışır. Uyuşturucu alıp bombanın olduğu çantayı ona veriyorlar. Durum ortaya çıktığında, iki taraf birbirine giriyor. Metin bagajdaki uyuşturucu poşetiyle oradan kaçmaya başlar. Yiğit onu takip ediyor. Metin elinden kurtulmak için ona arabasıyla çarpar.

Yaralı olduğunu görünce arabadan inip ona yardım etmek ister. O sırada Yunus gelir ve ona ateş eder. Metin gittikten sonra Yunus Yiğit’i boğarak öldürür. Daha sonra İskender ve Korkmaz oraya gelir. Yunus, Yiğit’e çarpıp kaçanı görünce tanıyacağını söyler.

Metin, arkadaşı yüzünden pusuya düşürülür. Korkmaz, Metin’in yanına gidip silahını ona doğrulttuğunda kolyesini görür. Oğlu olduğunu anlamak için göğsündeki doğum lekesine bakar. Bu sırada Metin kaçmaktadır. İskender tam kaçmak üzereyken Metin’i bulur ve silahını doğrultur. Korkmaz, İskender’e silahını doğrultup ateş etmesinin oğlu olduğunu söyler.

Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

haber-ihsangazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu